GURU BAHASA THAILAND KENALKAN PERAYAAN SONGKRAN KEPADA PELAJAR USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, April 2017 – Memperkenalkan perayaan Songkran atau Tahun Baru Thailand kepada semua pelajar yang mengambil subjek LAS (Bahasa Thailand) adalah inisiatif yang dilakukan oleh guru bahasa Thailand dari Pusat Pengajian Bahasa, Literasi dan Terjemahan (PPBLT), Wallapa Buranawijarn di Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini.