FATIN BANTU MALAYSIA GENGGAM EMAS PERTAMA KEJOHANAN MEMANAH UNIVERSITI ASIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
NILAI, 16 April 2017 - Skuad memanah Malaysia meraih emas pertama menerusi Ratu Compound Negara, Fatin Nurfatehah Mat Salleh, 26, dalam acara Compound Wanita di Kejohanan Memanah Universiti Asia, hari ini.