“STREETWORKOUT” – KEUNIKAN TERBARU UNTUK WARGA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 April 2017 – Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Sains Malaysia (USM) telah melancarkan ‘Streetworkout’ di Stadium USM semasa perasmian Temasya Olahraga Tahunan (TOT) ke-43 baru-baru ini.