USM, ADVERTISING NAGATA CO. LTD JEPUN BERHASRAT JALANKAN TANGGUNGJAWAB SOSIAL KORPORAT (CSR) BERSAMA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 11 April 2017 – Sebuah syarikat pengiklanan terbesar di Jepun, Advertising Nagata Co. Ltd berhasrat menjalankan Tanggungjawab Sosial Korporatnya (CSR) bersama-sama Universiti Sains Malaysia (USM).