TNC AA DILANTIK KOMANDAN KOR SISPA USM, PENGARAH KAMPUS KESIHATAN SELAKU TIMBALAN KOMANDAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 12 April 2017 - Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) Profesor Dr. Ahmad Farhan Mohd Sadullah dan Pengarah Kampus Kesihatan USM Profesor Dr. Ahmad Sukari Halim masing-masing dilantik sebagai Komandan Kor Sispa USM dan Timbalan Komandan Kor Sispa USM Kampus Kesihatan dalam satu majlis pemakaian pangkat yang disempurnakan oleh Ketua Pesuruhjaya Angkatan Pertahanan Awam Malaysia Yang Amat Setia Mejar Jeneral Dato' Azmy Haji Yahya (Bersara).