TAHNIAH SEMUA PENERIMA APC USM 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
11 April 2017 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail mengucapkan tahniah dan syabas kepada 381 staf yang menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) 2016 di Majlis Penghargaan Universiti di Hotel Vistana, Pulau Pinang.