PRASAMBUTAN INTERNATIONAL JAZZ DAY: USM JAZZ BAND BERGANDING DENGAN UPSI BIG BAND - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 12 April 2017 – Bersempena International Jazz Day yang jatuh pada 30 April 2017, USM Jazz Band dengan kerjasama Dewan Budaya USM sekali lagi akan mengadakan prasambutan festival ini pada 14 dan 15 April 2017 dengan pelbagai aktiviti yang menarik di Auditorium Dewan Budaya, USM.