PENGURUSAN TERTINGGI DAN MPPUSM WUJUD PLATFORM BINCANG ISU-ISU TERKINI PELAJAR USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 11 April 2017 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Datuk Dr. Asma Ismail bertekad untuk memastikan mahasiswa mempelajari Revolusi Industri keempat, iaitu menguasai bioekonomi dan ekonomi digital untuk membantu mereka setelah bergraduasi nanti khususnya dalam mencari penyelesaian kepada Matlamat Pembangunan Mapan (SDG).