PEMANTAPAN SISTEM PENGURUSAN BAKAT MELALUI MyHR@USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 11 April 2017 – Pendaftar Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Dr. Abd. Aziz Tajuddin telah mengadakan sesi Pendengaran Awam (TownHall session) bersama Pegawai Tadbir USM Siri 1/2017 bertemakan “Realising Transformation: Strengthening Human Resource”.