NAIB CANSELOR SERTAI MESYUARAT GSIAC BERSAMA PERDANA MENTERI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
NEW DELHI, INDIA, 6 April 2017 - Presiden Akademi Sains Malaysia (ASM) merangkap Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail menghadiri Mesyuarat Tahunan Majlis Penasihat Sains dan Inovasi Global (Global Science and Innovation Advisory Council - GSIAC) ke-7 yang dipengerusikan oleh Perdana Menteri Malaysia, Dato’ Sri Mohd Najib Tun Abdul Razak, di sini baru-baru ini.