KOR SISPA BAKAL BENTUK PELAJAR YANG H.E.B.A.T - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 12 April 2017 – Aktiviti badan beruniform amat digalakkan dalam kalangan pelajar-pelajar universiti supaya budaya berdisiplin dan berintegriti dapat diterapkan bukan sahaja di dalam badan beruniform tetapi untuk kehidupan pada masa hadapan.