GENERASI MUDA PERLU BERSEDIA HADAPI CABARAN MASA DEPAN - ZAINAL ABIDIN OSMAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, April 2017 - Festival Mahasiswa Anak Pulau Pinang Universiti Awam dianggap sebagai sebuah program yang boleh memberi manfaat kepada seluruh mahasiswa dalam pembentukan masa depan negara.