PSR USM adakan siri lawatan pemerkasaan mutu pembangunan sukan universiti - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 30 Mac 2017 - Dalam memperkasakan kecemerlangan sukan dan rekreasi untuk masyarakat kampus, Pusat Sukan dan Rekreasi (PSR) Universiti Sains Malaysia (USM) telah menjalinkan kerjasama dengan beberapa universiti terkemuka di Thailand dalam satu siri lawatan yang singkat baru-baru ini.