PROJEK BERKONSEP 'JOB CREATORS': USM RANGKUL ANUGERAH DUTA JAUHAR 3:0 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PASIR GUDANG, 26 Mac 2017 - Dengan menggunakan konsep mencipta pekerjaan (Job Creators), sepasukan 8 orang pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) bersama 10 belia kini berjaya menjana pendapatan sebanyak RM20,000 sebulan dengan projek Cuci Kereta Bergerak (RLE J-Force, Mobile Carwash).