MCB 2017 SATUKAN PELBAGAI ETNIK SABAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 28 Mac 2017 - Malam Citra Bayu (MCB) 2017 berjaya menyatukan kepelbagaian etnik Sabah melalui persembahan tarian oleh pelajar dari Universiti Sains Malaysia (USM) dan lapan universiti awam yang lain di Dewan Tuanku Syed Putra, USM, baru-baru ini.