MBK’17 KEKALKAN TRADISI ETNIK SARAWAK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 28 Mac 2017 – Malam Bumi Kenyalang 2017 (MBK’17) kali yang ke-7 mengekalkan tradisi etnik Sarawak dari segi pakaian, tarian dan pertandingan Keling dan Kumang dengan bertemakan Myths and Legends of Sarawak.