JERAYAWARA PPS USM PUPUK MINAT MASYARAKAT MENGERTI BIDANG KESENIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 31 Mac 2017 - Pusat Pengajian Seni (PPS) Universiti Sains Malaysia (USM) telah mengadakan karnival Jerayawara untuk memberi pendedahan awal kepada pelajar yang akan melanjutkan pelajaran dalam bidang seni di USM.