ADIKARMA PLATFORM PELAJAR ASAH BAKAT DALAM BIDANG KEBUDAYAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 28 Mac 2017 - Unit Kebudayaan Bahagian Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni (BHEPA) Universiti Sains Malaysia (USM) bertanggungjawab untuk membuka peluang dan ruang kepada pelajar USM untuk menonjolkan bakat mereka dalam bidang kebudayaan.