YOUTH INDUSTRY BOOTCAMP TINGKAT MINAT PELAJAR DALAM BIDANG STEM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
BUKIT JAMBUL, PULAU PINANG, 22 Mac 2017 - Program Youth Industry Bootcamp 2017 Wilayah Utara anjuran Pusat Kolaborasi Kejuruteraan, Sains dan Teknologi (CREST) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM) dan Majlis Amanah Rakyat (MARA) berjaya meningkatkan minat pelajar ke arah laluan kerjaya di dalam bidang kejuruteraan, sains dan teknologi (STEM).