USM UNIVERSITI PERTAMA NEGARA TAWAR PAKEJ ARKEOPELANCONGAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 23 Mac 2017 – Pusat Penyelidikan Arkeologi Global (PPAG) Universiti Sains Malaysia (USM) telah melancarkan Pakej Arkeopelancongan USM bersempena dengan Sambutan Ulang Tahun ke-30 PPAG.