USM SUMBANG KEPAKARAN DALAM PROJEK RECYCLED CARBON FIBRE (rCF) - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
LANGKAWI, Kedah 21 Mac 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) dengan Composite Technology Research Malaysia (CTRM) dan Agensi Nuklear Malaysia (ANM) bersama Universiti Teknikal Melaka Malaysia (UTeM) dalam projek recycling Carbon Fibre (rCF).