USM ANJUR PROGRAM PERKONGSIAN ILMU BERKAITAN ISU KEMANUSIAAN SEJAGAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 22 Mac 2017 - Selebriti tanah air Malaysia iaitu Mohammad Noh bin Salleh atau lebih dikenali sebagai Noh Hujan, Pusat Pendidikan Rohingnya serta beberapa buah badan bukan kerajaan (NGO) berhimpun di Dewan Tuanku Syed Putra (DTSP) Universiti Sains Malaysia (USM) di dalam menjayakan program ‘Train to Humanity’ anjuran Majlis Penghuni Desasiswa Restu (MPDR) USM baru-baru ini.