UNIVERSITI-UNIVERSITI UK DIALU-ALUKAN SERTAI APUCEN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 23 Mac 2017 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail hari ini menerima lawatan delegasi dari pengurusan universiti-universiti di United Kingdom bagi membincangkan potensi kerjasama dalam pelbagai bidang pengajian dan penyelidikan.