'THE USM 3MT' TAMPIL KEMAHIRAN PELAJAR PhD USM BENTANG TESIS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 23 Mac 2017 - Institut Pengajian Siswazah (IPS) Universiti Sains Malaysia (USM) telah mengadakan pertandingan pembentangan tesis iaitu ‘The USM 3MT 2017’ di Dewan Budaya baru-baru ini. Menurut Timbalan Dekan IPS, Profesor Madya Dr. Hasrina Mustafa, program ini adalah pertandingan komunikasi penyelidikan yang dibangunkan oleh Universiti Queensland (UQ).