SJAM TERAP KEMAHIRAN INSANIAH DAN SEMANGAT KESUKARELAWANAN PELAJAR USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 21 Mac 2017 - St. John Ambulans Malaysia (SJAM) meneruskan perkhidmatan kepada masyarakat seperti yang termaktub dalam takwim persatuannya saban tahun. Pelajar yang telah mendaftar sebagai ahli WJA 102 dan WJA 202 terlibat secara aktif dan holistik dari segi perancangan, pengurusan dan pentadbiran serta penyertaan dalam projek-projek di bawah Minggu SJAM.