KKSUSM BANTU PELAJAR PERKASA TEKNIK PENULISAN DENGAN BETUL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 24 Mac 2017 - Menyedari pentingnya pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) untuk mengaplikasikan teknik penulisan mengikut format APA yang betul semasa melakukan tugasan, Kelab Kerja Sosial (KKS) Universiti Sains Malaysia (USM) telah mengadakan Bengkel Penulisan Format APA di Dewan Pembangunan SIswa 1, Kompleks Cahaya baru-baru ini.