USM, CREST SEDIA PLATFORM PUPUK GENERASI MUDA MEMINATI BIDANG SAINS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
BUKIT JAMBUL, PULAU PINANG, 22 Mac 2017 - Pusat Kolaborasi Kejuruteraan, Sains dan Teknologi (CREST), Universiti Sains Malaysia (USM) dan Majlis Amanah Rakyat (MARA) telah mengadakan kem bagi wilayah utara iaitu ‘2017 Youth Industry Bootcamp’ bertempat di Sains@USM di (mailto:Sains@USM di) sini baru-baru ini.