SEBUAH PENGKISAHAN SENI MEMPERTAHANKAN DIRI KAUM CINA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 Mac 2017 - Sebuah pengkisahan seni mempertahankan diri masyarakat Cina dipersembahkan di Malam Kung Fu kali ke-40 oleh ahli Kelab Kung Fu (KKF) Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini. Program telah dirasmikan oleh Penasihat KKF USM yang juga saintis dari Pusat Pengajian Sains Farmasi USM, Profesor Dr. Yuen Kah Hay.