PAUSM LANTIK AJK EKSEKUTIF 2017-2019 BAHARU, KEKAL DZULKIFLI ABDUL RAZAK SEBAGAI PRESIDEN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 Mac 2017 - Persatuan Alumni Universiti Sains Malaysia (PAUSM) hari ini mengadakan Mesyuarat Agung Tahunan untuk kali ke-21 di Dewan Persidangan Universiti Sains Malaysia.