MPPUSM SEDIA PLATFORM PELAJAR TAMBAH ILMU PENGETAHUAN BERSAMA PEMIMPIN INDUSTRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 19 Mac 2017 - Seseorang haruslah mempunyai ilmu pengetahuan yang tinggi dan luas, dan mempunyai keinginan dalam hidup yang akan memberi motivasi kepada diri kita sendiri untuk berjaya suatu hari nanti.