KEUNIKAN BUDAYA REKA BENTUK SENI BINA WARISAN - AZIZI BAHAUDDIN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 20 Mac 2017 - Memahami budaya reka bentuk sesuatu seni bina warisan melalui kajian penceritaan telah dibincangkan dalam syarahan bertajuk ‘Naratif dan Protagonis dalam Rekabentuk Warisan Satu Budaya’ oleh pensyarah Pusat Pengajian Perumahan, Bangunan dan Perancangan (PPPBP) Profesor Dr. Azizi Bahauddin di Dewan Budaya baru-baru ini dalam Syarahan Pelantikan Profesornya.