HARI KERJA SOSIAL SEDUNIA 2017 – PROMOSI PEMBANGUNAN KOMUNITI DAN PERSEKITARAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 Mac 2017 – Bidang kerja sosial merupakan satu profesion profesional dan telah memberi sumbangan besar kepada golongan yang memerlukan, namun begitu bidang ini tidak dikenali ramai kerana tidak mempunyai akta yang diluluskan oleh perlembagaan.