DPNC PLATFORM PELAJAR USM ASAH BAKAT DAN IDEA BERNAS DALAM PENDEBATAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 20 Mac 2017 - Debat bukan sahaja melibatkan kemahiran berkomunikasi di antara pelajar, ia melibatkan pemikiran kritikal yang dapat menajamkan minda pelajar dalam sesuatu perkara itu.