ANUGERAH PINGAT TUNKU 2016: GRADUAN USM PEMENANG PINGAT EMAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUALA LUMPUR, 20 Mac 2017 – Seorang graduan dari Universiti Sains Malaysia (USM) telah mengharumkan nama universiti apabila dipilih sebagai penerima pingat emas Anugerah Pingat Tunku 2016.