USM SAMBUT HARI WANITA SEDUNIA, RAIKAN PENCAPAIAN WANITANYA DI SEMUA PERINGKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 Mac 2017 - Pusat Penyelidikan Wanita dan Gender (KANITA) dan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) telah mengadakan sambutan Hari Wanita Antarabangsa Peringkat Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini dengan memilih tema yang disarankan oleh hub global International Women’s Day (IWD) iaitu #BeBoldForChange (Berani Membawa Perubahan).