PPIP DAN PUSAT ISLAM LAKSANA PROJEK BUBUR LAMBUK BANTU PELAJAR KURANG BERKEMAMPUAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 17 Mac 2017 - Pusat Islam Universiti Sains Malaysia (USM) dengan kerjasama Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (PPIP) telah menjalankan projek jamuan 'sabil' iaitu pemberian bubur lambuk yang diberikan secara percuma setiap minggu sebelum solat Jumaat di Masjid Al-Malik Khalid, USM.