MGTF ANJUR PAMERAN KARYAWAN BERPENGALAMAN PULAU PINANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 14 Mac 2017 – Muzium dan Galeri Tuanku Fauziah Universiti Sains Malaysia (MGTF USM) menganjurkan pameran anak tempatan Pulau Pinang yang bertajuk ‘2 Otai Melayu Pulau Pinang’ yang menampilkan hasil lukisan daripada dua karyawan yang berpengalaman Abdul Rashid Abdul Razak dan Shamsul Bahari.