KOR SUKSIS USM RAI AHMAD SHUKRI, UMUM KOMANDAN BAHARU TNC JIM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 17 Mac 2017 - Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Akademik dan Antarabangsa merangkap Komandan Kor Sukarelawan Polis Siswa/Siswi (SUKSIS), Profesor Kehormat Dato’ Dr Ahmad Shukri Mustafa Kamal diraikan dalam majlis gilang-gemilang di sini setelah sembilan tahun berkhidmat di Universiti Sains Malaysia (USM) sebagai Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa).