FESTIVAL OF COLOUR (HOLI 2017) BENTUK JALINAN INTEGRASI PELAJAR BERLAINAN KAUM DI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 17 Mac 2017 - Festival of Colour (Holi 2017) yang diadakan di Padang Minden B, Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini membuka peluang kepada pelajar berlainan kaum di USM untuk mengenali perayaan kedua terbesar yang disambut masyarakat India iaitu perayaan holi