CAREER FAIR TERUS KUKUH; 70 PEMPAMER AMBIL BAHAGIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 15 Mac 2017- Penganjuran acara tahunan melibatkan interaksi majikan dan bakal graduan, Career Fair 2017 disifatkan terus kukuh dan berjaya menarik minat lebih 70 pempamer dalam kalangan syarikat tempatan dan antarabangsa.