BUDAYA INSTITUSI DAN MASYARAKAT PENTING SOKONG KECEMERLANGAN PENYELIDIKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 14 Mac 2017 - Budaya yang ada dalam sesebuah institusi dan masyarakat adalah penting dalam memacu kecemerlangan penyelidikan.