USM CEMERLANG … GAYA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 8 Mac 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) terus meningkatkan kecemerlangan dalam QS World University Ranking by Subjects 2017 yang diumumkan hari ini dengan subjek Hospitality and Leisure Management, yang pertama kalinya diambil kira dalam QS ranking di senarai ke-32 terbaik dunia dan menjadi subjek terbaik di USM.