PROFESOR DR. ABDUL RAHMAN MOHAMED KONGSI PENGALAMAN DALAM WACANA BUDAYA PENYELIDIKAN 14 MAC 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
Warga USM dan semua yang berminat atau terlibat dalam penyelidikan dijemput menghadiri Wacana Ilmu bertajuk ‘Budaya Penyelidikan’ bersama-sama Timbalan Naib Canselor (Jaringan Industri dan Masyarakat) Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dr. Abdul Rahman Mohamed pada hari Selasa, 14 Mac 2017, jam 9.00 - 11.30 pagi di Bilik Seminar Pusat Transformasi Insan, Bangunan Canselori II USM Pulau Pinang.