PELAJAR USM RAI ANAK-ANAK YATIM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 13 Mac 2017 - Kelab Kerja Sosial dengan kerjasama Kelab Penyayang Universiti Sains Malaysia (USM) telah mengadakan Program Khidmat Komuniti bersama Anak-Anak Yatim di Wisma Anak Yatim Islam Perempuan, Pulau Pinang baru-baru ini.