PELAJAR DISERU HADIR KE KARNIVAL KERJAYA (CAREER FAIR) 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 8 Mac 2017 – Ahli Jawatankuasa Karnival Kerjaya (Career Fair) 2017 baru-baru ini mengadakan jerayawara di ruang legar dewan kuliah Universiti Sains Malaysia (USM) untuk mempromosikan program ini kepada mahasiswa dan mahasiswi USM agar hadir pada hari sebenar penganjurannya.