PELAJAR ANTARABANGSA USM PIKAT JURI NYANYIKAN IRAMA MALAYSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 11 Mac 2017 - Pelajar antarabangsa Universiti Sains Malaysia (USM), Sha Hai Qiang dari China berjaya mencuri tumpuan juri dan meraih tempat kedua dalam Konsert Nyanyian Irama Malaysia Antarabangsa yang berlangsung di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), hari ini.