MAKERS@USM PLATFORM SUMBANG IDEA DAN KEPAKARAN REKACIPTA DAN INOVASI TERKINI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 10 Mac 2017 - Makers@USM (mailto:Makers@USM) "Ideas Worth Making" merupakan platform baru untuk komuniti dari pelbagai bidang terdiri daripada pelajar dan staf Universiti Sains Malaysia (USM) untuk menceburi projek rekacipta dan inovasi; memperkenalkan projek-projek kepada warga USM, justeru menarik minat dari sebahagian mereka untuk menyertai rangkaian Makers@USM (mailto:Makers@USM); dan mengadakan bengkel dan 'experience corner' untuk memperolehi input ilmu dan teknologi terkini.