MAHASISWA DISERU SUMBANGKAN IDEA DEMI PEMBANGUNAN NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 12 Mac 2017 - Generasi muda terutamanya mahasiswa universiti diseru agar dapat memperbanyakkan sumbangan idea bernas dan positif buat kerajaan demi pembangunan negara di masa akan datang.