E-PEMBELAJARAN BERKESAN SEBAGAI PLATFORM DIGITAL PERKONGSIAN DAN PEMBELAJARAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 8 Mac 2017 - Model e-pembelajaran atau pembelajaran secara dalam talian semakin popular masa kini berikutan keupayaan teknologi maklumat menjadikan pengajaran dan pembelajaran tanpa sempadan dan mampu merentasi setiap negara.