DUA PENYELIDIK USM UNGGULI ANUGERAH PhAMA 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 13 Mac 2017 – Dua penyelidik Universiti Sains Malaysia (USM) mengungguli Anugerah PhAMA 2016 apabila memenangi hadiah utama dan tempat kedua bagi kategori Anugerah Penyelidikan dan Pembangunan Menteri Kesihatan Malaysia yang diumumkan di Putrajaya, hari ini.